Periodiskt golvunderhåll

Poängen med periodiskt golvunderhåll är, till skillnad från städning, att behandla golvet så att den dagliga smutsen inte kan tränga ner i golvets porer. För att bedöma  behovet och hur man bäst ska återställa ett golv till bästa möjliga skick krävs det ett proffs. Det finns många olika typer av golv och man måste kunna skilja dem åt för att få ett bra utfört arbete som passar just för era golv.

Vi utför golvvård i hela mellansverige, främsta i dalarna & västmanland. Vi har flera stora referensjobb att hänvisa till. Priset på golvvård varierar ganska rejält, bäst är att kontakta oss för aktuella priser. Ring oss på 020-778888 för en offert!

Hur ofta behövs det golvvård?

Ju mer smuts som dras in, desto mer slits golvet och behovet av golvvård ökar. Entrén och korridoren smutsas och slits betydligt mer än konferensrummet. Ett butiksgolv får stå ut med mer salt och slask än ett kontor. De flesta golv-typer i de flesta miljöer behöver periodiskt golvunderhåll en eller ett par gånger per år.

En felaktig utförd behandling kan förstöra ett golv därför vill vi på SEBAB alltid försäkra oss om vad just du har för golv innan vi påbörjar en behandling.

Vi utför installationsbehandling, periodiskt underhåll och renovering av följande golvtyper:

  • Textila golv
  • Trägolv
  • Linoleumgolv
  • Plastgolv
  • Stengolv
  • Gummigolv

Nedan på bilden är vi precis klara med ett 4000kvm stort golvvårdsjobb i Smedjebacken, dalarna.

golvvard_lw

Kontakta oss

Har ni frågor eller vill begära en offert. Vi vill gärna prata med er. Kontakta oss på tel: 020-778888 alternativt fyll i formuläret nedan så återkommer vi inom 24h.

Namn*

Telefonnummer*

E-post*

Bostadsform

Tjänst

Kvadratmeter

Önskat datum

Ort

Övrig information

Har du varit i kontakt med oss tidigare?